Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Opleidingsklas

In januari 2019 starten SKV (Vianen) SKCN (Leerdam) en SKPC (Culemborg) een opleidingsklas!

Werken in de kinderopvang is elke dag een feest!

Opleidingsklas voor  Pedagogisch Medewerker Kinderopvang:

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je loopbaan? Lijkt werken binnen de kinderopvang je wat, maar heb je geen geschikt diploma? Wij bieden de oplossing!

In januari 2019 starten SKV (Vianen), SKCN (Leerdam) en SKPC (Culemborg) gezamenlijk een opleidingsklas. Daarmee haal je in 12 maanden een volwaardig mbo-diploma Pedagogisch werk niveau 3 én krijg je een baan bij een van onze organisaties.

Informatiebijeenkomst 26 november 19.30 uur.
Locatie: KDV Duimelotje, Zwanengat 5 in Vianen.

Aanmelden kan via: opleidingsklas@kinderopvangvianen.nl

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]

Praktijkgericht

Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik werk ook!

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Variva Edu Academy
5.0
2018-05-14T17:30:29+02:00

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Praktijkgericht Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik […]
5
2
Variva Edu Academy