Maatwerk individueel en in company

Opleiding-Sociaal-Werker

Maatwerk

Variva verzorgt MBO opleidingen, verkort en versneld. In de meeste situaties betekent dit dat we volwassenen in een periode van één jaar versneld opleiden naar een (gespecialiseerd) pedagogisch werker.

Verkort en versneld opleiden is meestal beduidend efficienter en goedkoper dan bijvoorbeeld een EVC traject. Ook al omdat een EVC-traject niet automatisch gekoppeld is aan een erkend diploma dat toekomstbestendig is.

Daarnaast zijn er maatwerk-mogelijkheden bijvoorbeeld in de situatie dat oude diploma’s opnieuw kwalificeren met nascholing. Delen, zoals een werkproces van de MBO opleiding Gespeciliseerd Pedagogisch Medewerker, zijn bij uitstek geschikt hiervoor. Variva maakt hiervan onderwijs, ook digitaal en dit kan ook flexibel worden aangeboden.

Meer informatie over maatwerk, individueel of incompany? Laat het ons weten!

In-company-opleiden

In Company Opleiden

Variva verzorgt de MBO opleidingen op haar locaties in de grote steden. Daarnaast verzorgen we ook op de locatie van de betreffende organisatie onderwijs. Dat kan tegen een nog scherpere prijs en daarnaast kan het beleid van de organisatie worden opgenomen in de opleiding. We ondersteunen bij selectie, nemen intaketoetsen af en ondersteunen administratief. Kortom we doen er alles aan om de organisatie zoveel mogelijk te ontzorgen!

Veel organisaties hebben we weg naar Variva gevonden om nieuw personeel op te leiden en snel inzetbaar te maken. De branche is gebaat bij de inzet van kundige gemotiveerde volwassen zij-instromers die snel een nieuwe professionele collega worden!

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Digitaal leren 2.0

Digitaal leren 2.0: Variva heeft voor nascholing trainingen ontwikkeld die digitaal kunnen worden gevolgd. Tegen uiterst scherpe tarieven bieden wij volledig erkende MBO nascholing aan en scholing die voldoet aan de eisen van de wet IKK. Medewerkers kunnen individueel een nascholing volgen, ook dan is er de mogelijkheid voor een financieel voordeel voor de werkgever. Ook kunnen organisaties een abonnement nemen op digitaal leren 2.0. Tegen de allerlaagste tarieven nascholen met de hoogste kwaliteit nascholing van Variva!

Subsidiemogelijkheden

Er zijn steeds meer mogelijkheden om subsidie te krijgen voor opleidingstrajecten. Op deze pagina worden de verschillende mogelijkheden uitgelegd.

Permanante educatie

Variva Edu Academy heeft nascholing op uitdagende wijze vorm gegeven. Hiermee kan individueel worden geleerd maar ook kunnen organisaties een abonnement nemen op onbeperkt leren. Op deze wijze beschik je als organisatie over een uitgebreid assortiment nascholing van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Tegen een geringe vergoeding is het ook mogelijk dat de leeromgeving in de eigen huisstijl wordt vormgegeven waarbij ook een volledig eigen leeromgeving kan worden opgenomen.