Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Digitale inloopavonden

Update m.b.t. corona-virus en maatregelen VARIVA 2 april 2020

Beste student, (en andere betrokkenen bij ons onderwijs)

Naar aanleiding van het besluit dat alle corona maatregelen worden verlengd tot 28 april hierbij een nieuwe update.

We hebben de volgende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de studenten hierdoor zo weinig mogelijk vertraging op zullen lopen.

Lessen:

De reguliere lessen worden, zoals we nu al uitvoeren,  tot 28 april digitaal aangeboden; Docenten zullen met hun studenten afspraken maken over telefonische bereikbaarheid bij vragen.

Extra lessen:

De ondersteunende lessen Nederlands, Engels en rekenen worden eveneens digitaal aangeboden cf. het rooster zoals dat eerder aan de studenten is gemaild.

BPV (stage):

Als je wel stage volgt of werkt  (ook bij instellingen waar minder kinderen worden opgevangen dan normaal) dan kunnen de bpv- opdrachten en examens in overleg met de bpv instelling / werkgever op de normale wijze worden uitgevoerd;

Als je geen stage volgt of niet werkt i.v.m. sluiting van je bpv-instelling dan bieden we voor de bpv-opdrachten mogelijke alternatieven aan. Deze vind je in de studiemodule.

Examens:

Alle informatie over de examens, zowel generiek als beroepsgericht, vind je in de studiemodule, documenten – map: Laatste updates Corona. We maken hierin verschil of je in september 2019 (of eerder) bent gestart met een opleiding, of per januari 2020.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 28 april. Tijdens de meivakantie blijven wij “open” en bereikbaar. We zullen voor 28 april, als meer informatie voorhanden is, dit met jullie delen. Ook in de zomervakantie zullen we ervoor zorgen dat onze dienstverlening blijft doorgaan.
We zullen er alles aan doen om de studievertraging te beperken. Mocht dat noodzakelijk zijn, dan wordt de opleidingsperiode zonder kosten verlengd met drie maanden.

In deze moeilijke periode moeten we er voor elkaar zijn;  we moeten het samen doen.

Samen gaan we er voor zorgen dat je een diploma gaat halen!

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]
0
1
Variva Edu Academy
CRKBO-Geregistreerde-instelling---NRTO-Keumerk