Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Digitale inloopavonden

Update m.b.t. corona-virus en maatregelen VARIVA 24 april 2020

Beste student, (en andere betrokkenen bij ons onderwijs)

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag (21 april) hierbij een update met betrekking tot de corona maatregelen.

We hebben de volgende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de studenten hierdoor zo weinig mogelijk vertraging op zullen lopen.

Lessen:

Aangezien alle MBO scholen gesloten zijn tot 1 juni zullen alle lessen, zoals we nu al uitvoeren,  tot 1 juni 2020 digitaal worden aangeboden;

BPV (stage):

De instellingen voor kinderopvang gaan na de meivakantie weer open en de basisscholen gaan gedeeltelijk weer open. Als je wel stage volgt of werkt  dan kunnen de bpv- opdrachten en examens in overleg met de bpv instelling / werkgever op de normale wijze worden uitgevoerd.

Als je geen stage volgt of niet werkt i.v.m. sluiting van je bpv-instelling dan bieden we voor de bpv-opdrachten mogelijke alternatieven aan. Deze vind je in de studiemodule, voor de januarigroepen is dit aangepast.

Examens:

Alle informatie over de examens, zowel generiek als beroepsgericht, vind je in de studiemodule, documenten – map: Laatste updates Corona. We maken hierin verschil of je in september 2019
(of eerder) bent gestart met een opleiding, of per januari 2020.

Deze maatregelen gelden voorlopig tot 21 mei 2020. Zoals opgenomen in de vorige nieuwsbrief: Tijdens de meivakantie blijven wij “open” en bereikbaar. We zullen voor 21 mei, als nieuwe informatie voorhanden is, dit met jullie delen.

De openstelling van kinderopvang en basisscholen na de meivakantie biedt perspectief. We zullen met studenten van deze doelgroep blijven meedenken, maar zeker ook met de studenten waarvoor dit nog niet het geval is.

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]
0
1
Variva Edu Academy
CRKBO-Geregistreerde-instelling---NRTO-Keumerk