Vacature: Docent Pedagogiek 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou voor deze vacature docent pedagogiek.

Functietitel: Docent Pedagogiek
Met ingang van: 01-11-2021
Aantal uren: Variabel
Dienstverband: Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE: Variabel
parttime/fulltime
Vacature-docent-pedagogiek-amsterdam-den-haag

WIE ZIJN WIJ?

Variva Edu Academy biedt verkorte MBO trajecten en nascholing aan volwassenen die werken met kinderen en jongeren. De opleidingen pedagogisch werk niveau 3, gespecialiseerd pedagogisch werker niveau 4, Onderwijsassistent niveau 4 en Sociaal Werk niveau 4 worden ’s avonds verzorgd op locaties in de grote steden. De lessen worden gedeeltelijk ook door middel van een virtueel klaslokaal vorm gegeven. Ook verzorgen we incompany opleidingen, deze opleidingen kunnen ook in de ochtend of middag  plaatsvinden. De studenten volgen stage of werken in het onderwijs, de kinderopvang of jeugdzorg. De kracht van onze docenten is dat zij ook werkzaam zijn in de beroepspraktijk. Een goede koppeling met de praktijk maakt het leren interessanter, motiveert en leidt tot nieuwe inzichten en vaardigheden. 

WAT GA JE DOEN?

Voor onze opleidingen (Pedagogisch Werk Kinderopvang / Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker) zijn we op zoek naar enthousiaste vakmensen die werkzaam zijn in de sector en daarnaast graag hun kennis en kunde overdragen aan een gemotiveerde doelgroep.  

Het betreft een fulltime functie of een nevenfunctie die goed te combineren is met een andere (parttime) baan. Het is een pré als je beschikt over ervaring in de kinderopvang!

WAT HEBBEN WIJ JE TE BIEDEN?

Je komt te werken in een team met een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. 
Wij bieden een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel vrijheid in het uitvoeren van je functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

We ontvangen je reactie bij voorkeur per e-mail: laura@variva.nl (Laura van den Boomen). Bel voor info: 085 9022 955