Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Vacature E-learning Ontwikkelaar

Vacature: Docent Pedagogiek (part time)

Omdat Variva blijft groeien, ook in deze bijzondere tijd, komen we graag met jou in contact. Ben je docent pedagogiek of heb je aanverwante praktische werkervaring in de kinderopvang of het onderwijs? Heb je passie voor volwassenonderwijs? We zien dan graag je sollicitatie tegemoet! 

De vacature heeft betrekking op de opleidingen Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 3, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en Onderwijsassistent (niveau 4). Deze worden ‘s avonds verzorgd op locaties in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Ook verzorgen we incompanytrajecten door de week overdag èn op de zaterdagen.

De studenten volgen stage of werken in het onderwijs, de kinderopvang of jeugdzorg. De kracht van onze docenten is dat zij ook werkzaam zijn in de beroepspraktijk of hierin recent ervaring hebben opgedaan. Een goede koppeling met de praktijk maakt het leren interessanter, motiveert en leidt tot nieuwe inzichten en vaardigheden.

Voor onze opleidingen (Pedagogisch Werk Kinderopvang / Onderwijsassistent) zijn we op zoek naar docenten die werkzaam zijn (geweest) in de sector en graag lessen verzorgen voor een gemotiveerde volwassen doelgroep. 

Functie eisen

Werkervaring in de kinderopvang of het onderwijs

Relevant HBO Diploma

Meer informatie?

In deze korte introductie kom je meer te weten over Variva.

We ontvangen je reactie bij voorkeur per e-mail: laura@variva.nl (Laura van den Boomen).

We gaan met vakantie tot 10 augustus, als je solliciteert nemen we daarna contact met je op.

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]
0
1
Variva Edu Academy
CRKBO-Geregistreerde-instelling---NRTO-Keumerk