Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Vacature E-learning Ontwikkelaar

Vacature: E-learning ontwikkelaar en editor (20 uur per week)

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om jouw werk terug te zien in e-learning modules? Dan zijn wij op zoek naar jou als e-learning ontwikkelaar.

Wie zijn wij?

Variva Edu Academy is een dynamische, creatieve en snelgroeiende onderwijsinstelling  die zich bezighoudt met het verzorgen van onderwijs aan  volwassenen in het pedagogisch werkveld. Daarnaast ontwikkelt Edu Academy  lesstof voor zowel het eigen onderwijs als dat van andere instellingen. Dit doen wij met de nieuwste en leukste leermethodieken en lesmaterialen waardoor het onderwijs altijd uitdagend en van deze tijd is. Denk hierbij aan:

  • E-learning modules
  • Interactieve handboeken/werkinstructies.
  • AR/VR Producties

Omdat de vraag naar onze (online) leermiddelen groeit zijn we op zoek naar een E-learning ontwikkelaar en editor die ons team komt versterken. In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van leeroplossingen. Samen met de coördinator e-learning stel je leerdoelen op en ga je aan de slag met het maken van modules voor ons onderwijs. Daarnaast verzorg je voorlichting aan anderen (docenten en afnemers van onze E-learning).

Functie eisen

Affiniteit met het schrijven van lesstof en/of het ontwikkelen van e-learning.

Affiniteit met de administratieve procedures rondom e-learning (roosters, inschrijvingen, doorvoeren mutaties)

Je bent kritisch, denkt servicegericht en je hebt een goed gevoel voor timemanagement.

Ervaring met het schrijven van lesmateriaal  is een pré.

Wat hebben wij je te bieden?

Je komt te werken in een klein team met een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. Ons team bestaat uit  een coördinator en verschillende docenten die als neventaak ook e-learning maken.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel vrijheid in het uitvoeren van je functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

In deze korte introductie kom je meer te weten over Variva.

We ontvangen je reactie bij voorkeur per e-mail: laura@variva.nl (Laura van den Boomen).

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]

Praktijkgericht

Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik werk ook!

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Variva Edu Academy
5.0
2018-05-14T17:30:29+02:00

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Praktijkgericht Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik […]
5
2
Variva Edu Academy