Vacature: E-learning ontwikkelaar

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om jouw werk terug te zien in e-learning modules? Dan zijn wij op zoek naar jou voor deze vacature e-learning ontwikkelaar.

Functietitel: E-Learning Ontwikkelaar
Met ingang van: 01-09-2021
parttime/fulltime
Vacature-E-learning-ontwikkelaar

WIE ZIJN WIJ?

Variva Edu Academy is een dynamische, creatieve en snelgroeiende onderwijsinstelling  die zich bezighoudt met het verzorgen van onderwijs aan  volwassenen in het pedagogisch werkveld. Daarnaast ontwikkelt Edu Academy  lesstof voor zowel het eigen onderwijs als dat van andere instellingen. Dit doen wij met de nieuwste en leukste leermethodieken en lesmaterialen waardoor het onderwijs altijd uitdagend en van deze tijd is. Denk hierbij aan:

  • E-learning modules
  • Webinars
  • Interactieve handboeken/werkinstructies
  • AR/VR Producties

WAT GA JE DOEN?

Omdat de vraag naar onze (online) leermiddelen groeit zijn we op zoek naar een e-learning ontwikkelaar en editor die ons team komt versterken. In deze functie ben je (mede) verantwoordelijk voor de ontwikkeling van leeroplossingen. Samen met de coördinator e-learning stel je leerdoelen op en ga je aan de slag met het maken van online modules voor ons onze e-learning. Nadat lesmateriaal ontwikkeld is zorg je ervoor dat het lesmateriaal in onze e-learning omgeving komt en netjes en aantrekkelijk wordt opgemaakt. Naast deze hoofdtaak houd je je bezig met administratieve taken zoals het doen van inschrijvingen voor cursussen en het geven van trainingen over werken in onze e-learning omgeving aan anderen (docenten en afnemers van onze e-learning).

FUNCTIE EISEN

  • Goede schrijfvaardigheden.
  • Affiniteit met het schrijven van duidelijke, motiverende en praktijkgerichte lesstof en/of het ontwikkelen van e-learning.
  • Affiniteit met de administratieve procedures rondom e-learning (roosters, inschrijvingen, doorvoeren mutaties)
  • Je bent kritisch, denkt servicegericht en je hebt een goed gevoel voor timemanagement.
  • Bent leergierig en pakt feedback op.
  • Ervaring met het schrijven van lesmateriaal  is een pré.

WAT HEBBEN WIJ JE TE BIEDEN?

Je komt te werken in een team met een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. Ons team bestaat uit  een coördinator en verschillende docenten die als neventaak ook e-learning maken.
Wij bieden een aantrekkelijk salaris, goede arbeidsvoorwaarden, maar ook veel vrijheid in het uitvoeren van je functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Je kunt je motivatie en CV via email sturen naar:  Laura van de Boomen
(afd. HR) laura@variva.nl