Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva

Vacature: Financieel Administratief Medewerker

Voor ons administratiekantoor in Someren, we zoeken een Financieel administratief medewerker (M/V).

(20 uur p/w, flexibel in te delen – mogelijkheid vrij te nemen tijdens schoolvakanties)

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • het boeken en controleren van inkoop- en verkoopfacturen;
  • digitale verwerking  bankafschriften;
  • debiteuren- en crediteurenbeheer;
  • het verwerken van gegevens voor de loonadministratie.

Wij zijn op zoek naar iemand met:

  • een relevante MBO opleiding;
  • kennis van een boekhoudkundig programma;
  • kennis van Microsoft Word en Excel.

Wij bieden een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Denk je dat deze functie bij je past en wil je graag werken in een klein team,  stuur dan voor 8 juli je CV naar Variva Edu Academy, t.a.v. Mirthe Verbeten via email mirthe@variva.nl.

Voor meer informatie kun je terecht bij Mirthe Verbeten, tel: 085 9022955

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

5.0.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]

Praktijkgericht

Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik werk ook!

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

5.0.0
2018-05-14T17:30:29+02:00

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Praktijkgericht Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik […]
10
2