De Berkenschutse is op zoek naar een pedagogisch assistent voor in het VSO arbeid & dagbesteding ter vervanging

Betreft een aanstelling binnen uitstroomprofiel (v)so dagbesteding. Werktijdfactor: 0,5 FTE.

Berkenschutse

  Wil jij, net als onze collega’s, eraan bijdragen dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen? Sta jij open voor leerlingen die van jou als persoon vragen om net wat anders te denken en te doen? Wil jij leren van en met je leerlingen en je collega’s? Vind je het belangrijk plezier in je werk te hebben?

   

  Dan is De Berkenschutse wellicht de school voor jou!

  ONZE SCHOOL

  De Berkenschutse is een onderwijsexpertisecentrum voor het speciaal onderwijs (so) en voortgezet speciaal onderwijs (vso), op een mooie, groene locatie in het buitengebied van Heeze.
  Het onderwijs wordt gegeven in leerroutes, te weten basisonderwijs, dagbesteding, arbeidsmarkt en vervolgonderwijs (vmbo, havo en vwo).
  Daarnaast verzorgt De Berkenschutse ambulante onderwijskundige begeleiding met name aan leerlingen met epilepsie en aan langdurig zieke leerlingen.
  Alle collega’s werken intern samen met onderwijsversterkers, zoals paramedici, schoolmaatschappelijk werkenden en remedial teachers om te zorgen dat er excellent onderwijs gegeven wordt.

  Het maakt voor ons niet uit hoeveel (onderwijs)ervaring je al hebt, als je maar gedreven bent en door samen te werken, vanuit een onderzoekende houding, nieuwe expertise wil ontwikkelen en delen. We bieden nieuwe collega’s veel ondersteuning o.a. door interne generieke studiemomenten. Hierbij leren we van en met elkaar.

   

  ACHTERGROND BIJ DE VACATURE

  Je gaat onder verantwoording van de leerkracht inspelen op de lichamelijke zorg en begeleiding voor leerlingen met een cognitief ontwikkelingsniveau tussen 1,5 en 5 jaar. De leerlingen zijn door hun ontwikkelingsniveau gericht op zichzelf en hun directe omgeving en leren via voordoen en nadoen. Deze leerlingen gaan, na onderwijs gevolgd te hebben, wonen in 24-uurs zorg en zullen in de toekomst gaan ‘werken’ binnen (belevingsgerichte of taakgerichte) dagbesteding met intensieve begeleiding.

  ONS AANBOD

  Een uitdagende en verantwoordelijke taak in een dynamische school, die streeft naar professionaliteit en grote betrokkenheid van leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers. Ben jij een onderwijsprofessional die zich wil blijven ontwikkelen, nieuwsgierig en ondernemend is? Dan komt De Berkenschutse graag met jou in contact!

  WIJ VRAGEN

  • Affiniteit met onze doelgroep, waaronder leerlingen in de leerroute dagbesteding (leerroute 1&2 van het doelgroepenmodel (v)so).
  • In staat een veilig pedagogisch klimaat te bieden aan leerlingen met diverse ondersteuningsbehoeften.
  • Inlevingsvermogen en aansluiten bij de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling.
  • Om kunnen gaan met moeilijk verstaanbaar gedrag.
  • In kunnen spelen op lichamelijke zorg.
  • Goed ontwikkelde ICT-vaardigheden.
  • Goed kunnen werken in teamverband.
  • Innovatief zijn en het curriculum verder kunnen en willen ontwikkelen.
  • Communicatief vaardig zijn en kunnen reflecteren op eigen handelen en denken.
  • In het bezit zijn van een relevant mbo niveau 3 diploma.

  WIJ BIEDEN

  • Honorering schaal 3 (€ 2.098,00 – € 2.825,00) volgens cao po.
  • Een tijdelijke aanstelling ter vervanging.
  • Een gevarieerde en uitdagende werkomgeving in een naar buiten gerichte organisatie.
  • Kansen en mogelijkheden om nieuwe expertise op te doen en te delen.

  Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor een sfeerimpressiel: sfeerimpressie De Berkenschutse.

  Verdere informatie is te verkrijgen bij Manon Kruijsen, teamleider (v)so dagbesteding. Te bereiken van maandag tot en met vrijdag onder nummer 040-2279300.

  Je sollicitatie, voorzien van motivatiebrief en cv, kun je tot en met 22 oktober richten aan Corien Habraken, medewerker P&O De Berkenschutse, per email naar: PSA@berkenschutse.nl 

  Voor een overzicht van de openstaande vacatures bij De Berkenschutse ga naar onze website: www.berkenschutse.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  Berkenschutse