Inschrijven voor een opleiding of Bijscholingstraject

Gespecialiseerd Pedagogisch Werk | Pedagogisch Medewerker Kinderopvang | Onderwijsassistent | Van Niveau 3 naar 4 | Sociaal werk

Wanneer je je gaat inschrijven voor een mbo-opleiding vindt altijd eerst een intakegesprek plaats. Het doel hiervan is vast te stellen of toelating mogelijk is. Dat betekent dat pas na een intakegesprek de inschrijving definitief wordt. Omgekeerd is het intakegesprek voor de student een middel om vast te stellen of de opleiding passend is. Je kunt dus een inschrijving na intake definitief maken maar ook annuleren zonder dat hier kosten aan verbonden zijn.

Wanneer je je inschrijft voor een training of cursus vindt vooraf geen intake plaats en is kosteloos annuleren niet mogelijk.

In alle situaties vinden we het prettig als je tijdig inschrijft. Op deze wijze kunnen we de groepen goed samenstellen en, als groepen vol zitten, teleurstellingen voorkomen.

We wensen je veel succes toe en een mooie toekomst met één van onze opleidingen of nascholingstraject!

 

Brochure aanvragen

Heb je interesse in een van onze opleidingen? Je kunt via onderstaand formulier een brochure opvragen.

Algemene voorwaarden

4 + 11 =

Wat studenten zeggen

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Mijn naam is Arlinda, 46 jaar en moeder van 2 dochters van 17 en 21 jaar, afgelopen jaar heb de studie pedagogisch medewerker kinderopvang gevolgd bij variva, ik heb dit als erg positief ervaren.

Door onder andere het maken van een goede planning heb ik alle stappen van de studie kunnen doorlopen en heb ik mijn opleiding in 1 jaar met een goed resultaat kunnen afronden en heb ik mijn diploma behaald, met als resultaat dat ik nu de leukste baan heb die er is!

Variva is altijd bereid geweest om in alle opzichten mij goed te begeleiden met de opleiding door bijvoorbeeld mee te denken met de opdrachten die je moet doen voor je stage en examens. Variva is laagdrempelig en erg toegankelijk.

De schooldagen waren heel leerzaam en e r was een ongedwongen sfeer waardoor het leren leuk was. Al met al kijk ik terug op een leuk,  leerzaam en fijn jaar.