Bijscholing Algemeen Expressief Talent

Online Cursus | E-learning

Als je kiest voor de bijscholing Expressief talent kun je daar verschillende redenen voor hebben. Misschien vind je het heel leuk om op verschillende manieren expressief en creatief bezig te zijn. Of  vind je het juist heel belangrijk om dit bij kinderen te stimuleren, maar zeg je van jezelf dat je helemaal niet creatief bent. In deze cursus gaan we er vanuit dat iedereen talent heeft. De een heeft op bepaalde gebieden meer talent dan een ander, maar de andere heeft weer meer talent op andere gebieden. Iedereen heeft zijn eigen talent!

Nascholing-Algemeen-Expressief-Talent-e-learning

Stageduur

Geadviseerd minimaal 115 uur

}

Duur cursus

E-learning: +/- 18 uur

De licentie van de e-learning is 6 maanden geldig.

Niveau

mbo niveau 4

Certificering

Dit MBO keuzedeel is crebo erkend. Na afronding van de e-learning ontvang je een instituutscertificaat van Variva Edu Academy.

Over de e-learning
Expressief Talent

Studieprogramma

Inhoud van de cursus

In de online bijscholing Expressief talent komen alle belangrijke thema’s aan bod die je nodig hebt om expressie op jouw werkplek meer vorm te geven. De bijscholing bestaat uit 3 modules.

In de eerste module ben je bezig zijn met je creatieve ik. Hoe creatief ben jij? Maar ook ga je leren hoe het creatieve proces in elkaar zit en de slag gaan met verschillende manieren van denken.
In de tweede module ga je je verdiepen in de verschillende gebieden waar expressief talent mee te maken heeft, namelijk muziek, dans, drama, beeldende vorming, tekenen/schilderen, media en taalexpressie.
De cursus sluit je af met een module over het creatieve kind. In deze module leer je hoe je alle kennis op een juiste manier over kunt brengen op kinderen.

Afronden van de cursus

Voor het afronden van deze cursus dien je de gehele e-learning te doorlopen en de kennistoets te behalen met minimaal een 5,5.

  Verwachtingen stage/ werkplek

  Stage lopen

  Voor het goed doorlopen van deze cursus en het kunnen maken van de praktijkopdrachten wordt geadviseerd om 115 uur stage te lopen gedurende het volgen van de cursus. Dus vanaf de start van de cursus tot en met het behalen van de kennistoets. Hoe lang je over de cursus doet kun je zelf bepalen en met je stageplek afspreken (de licentie van de e-learning is 6 maanden geldig). Je stageplek moet een organisatie zijn waar je kunt werken met kinderen van 0-12 jaar. Je stageplek mag ook de plek zijn waar je al werkzaam bent.

  Verwachtingen stageplek

  Van je stage wordt verwacht dat er een stagebegeleider wordt aangewezen. Je stagebegeleider geeft jouw feedback op je handelen in de praktijk. Daarnaast wordt er verwacht dat je met je stagebegeleider opdrachten uit de online cursus kunt doorspreken en om gerichte feedback kan vragen. Je stagebegeleider kijkt geen opdrachten binnen de e-learning na.

  Studiebelasting

  E-learning: +/- 18 uur

  Stage: geadviseerd minimaal 115 uur

  Certificering

  Na afronding e-learning ontvang je een instituutscertificaat van Variva Edu Academy.

  Kosten
  • Lesgeld € 180,-

  (De e-learning is vrijgesteld van BTW)