Bijscholing 
Doorstroom hbo

Bijscholing Onderwijs | E-learning | Cursus

Deze bijscholing is bedoeld om je voor te bereiden op een hbo-opleiding binnen het domein Mens en Maatschappij. Help jij graag andere mensen en ben je altijd al maatschappelijk betrokken? En heb je tevens een gevoel voor rechtvaardigheid? Dan zou een hbo-opleiding binnen het domein Mens en Maatschappij wellicht iets voor jou kunnen zijn!

Deze bijscholing biedt de mogelijkheid om gericht te kijken naar de mogelijkheden en eisen van hbo-opleidingen binnen het domein Mens en Maatschappij. Na deze cursus weet je precies wat je kunt verwachten.

Nascholing-Doorstroom-HBOt
}

Duur cursus

E-learning: +/- 10 uur

Niveau

mbo niveau 4

Certificering

Dit MBO keuzedeel is crebo erkend. Na afronding van de e-learning ontvang je een instituutscertificaat van Variva Edu Academy.

Over de E-learning
Doorstroom HBO

Studieprogramma

Inhoud van de cursus

Deze online bijscholing  biedt de mogelijkheid om gericht te kijken naar de mogelijkheden en eisen van opleidingen binnen het HBO Mens en Maatschappij. De cursus bestaat uit 4 modules. Je gaat aan de slag met theorie en opdrachten.

In de eerste module ga je gericht kijken naar de mogelijkheden en eisen van hbo-opleidingen binnen het domein Mens en Maatschappij. Ook leer je welke werkvelden en beroepen er in dit domein vallen.
In de tweede module maak je kennis met verschillende vraagstukken binnen het domein Mens & Maatschappij en leer je meer over wetten, regelgeving en ethische vraagstukken. Ook krijg je tips om goed om te gaan met vakliteratuur.
In de derde module ga je aan de slag met reflecteren en kiezen. Je leert welke competenties je nodig hebt en welke reflectiemodellen je kunt gebruiken om naar jezelf te kijken.
Tot slot ontdek je in de vierde module wat projectmatig werken is en welke kenmerken belangrijk zijn bij het schriftelijk en mondeling presenteren.

Aan de slag dus met je ambities!

  Afronden van de cursus

  Voor het afronden van deze cursus dien je de gehele e-learning inclusief opdrachten te doorlopen.

  Studiebelasting

  E-learning: +/- 10 uur
  Stage lopen: niet van toepassing

  Certificering

  Na afronding e-learning ontvang je een instituutscertificaat van Variva Edu Academy.

  Kosten
  • Lesgeld € 90,-

  (De e-learning is vrijgesteld van BTW)