Stageplek Enjoy Childcare Amstelveen

Door Enjoy Childcare | 23 december 2022

stageplek Enjoy

Enjoy Childcare

Het topteam van Enjoy en haar partners barst van de talenten om in te zetten voor verschillende ontwikkelingsgebieden van kinderen. Wij gebruiken onze talenten om de talenten van de kinderen te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Wij staan naast de kinderen gedurende hun groei en ontdekkingsreis. Wij willen de kinderen inzicht geven in hun eigen kunnen, hun eigen mogelijkheden en bewustwording van jezelf altijd te kunnen verbeteren. Enjoy!, waar kinderen liefdevol worden begeleid door ons sterke team. Uniek in de kinderopvang.

Wij vinden het fijn om studenten te begeleiden die zelf heel graag willen groeien en zich willen laten opleiden door ons, onder onze hoede. Wij leidden al ruim 10 jaar studenten op binnen onze organisatie en beschikken daarom over de juiste ervaringen om de studenten zo goed mogelijk op te leiden binnen ons bedrijf.

Ben jij die inspirerende en nieuwsgierige student die graag zijn eigen talent inzet om kinderen te laten groeien? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kopje koffie of thee via stage@enjoy-amstelveen.nl of bel/whatsapp met Nancy op 0627242268

Enjoy-Daycare