Stagiair Pedagogisch Medewerker bij Kindergarden

Een veelzijdige stage en leuke collega’s!

Stagiair Pedagogisch Medewerker bij Kindergarden

Ga aan de slag als stagiair pedagogisch medewerker op één van onze vestigingen. Je wordt direct opgenomen in het team en draait vol mee op de groep (KDV/BSO). Je leert je vak in de praktijk nog beter kennen, je vaardigheden verder ontwikkelen én jouw theorie in praktijk brengen. Tijdens de BBL opleiding leer je alle aspecten die je nodig hebt om op de groep te werken. Denk aan het verzorgen van activiteiten op de groep, ontwikkeling stimuleren van kinderen, de dagelijkse verzorging, hoe om te gaan met bijzonder gedrag en hoe je een veilig pedagogisch klimaat creëert. Rond je de opleiding succesvol af, dan kun je direct aan de slag als gekwalificeerd pedagogisch medewerker op één van onze vestigingen.

Wat bieden we jou?

• Je vindt bij ons een fijne en inspirerende werk- en leeromgeving
• Je krijgt veel ruimte voor je persoonlijke leerdoelen en opdrachten
• Je wordt begeleid door de leukste en professionele collega’s
• Je ontvangt € 1.599,13 bruto per maand als je drie dagen (24,75 uur per week) in de week werkt (CAO schaal 5, trede 8). Als je je diploma hebt behaald blijf je als pedagogisch medewerker werken op een van onze vestigingen en word je ingeschaald conform CAO in schaal 6 (€ 2.385 – € 3.192,- bruto per maand). Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag en 3% eindejaarsuitkering.
• En we bieden je perspectief op een vast contract bij Kindergarden.

 

Wat ga je doen?

• Tijdens je stage ben jij naast je vaste collega’s op de vestiging verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding, verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Gedurende je stage bouwen we jouw taken en verantwoordelijkheden steeds verder uit. Je praktijkbegeleider helpt je hierbij.

 

We begeleiden je graag

• Natuurlijk krijg je tijdens jouw stage de best mogelijke begeleiding. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen leerproces, maar krijgt hierin de dagelijkse ondersteuning van een praktijkbegeleider bij jou op de groep. Naast je werkzaamheden op de groep krijg je ook voldoende ruimte voor je studie. De focus ligt op jouw ontwikkeling. Want alleen dan haal jij het maximale uit je stage.

Ga hier naar de website en bekijk de mogelijkheden: Stage lopen bij Kindergarden | Werken bij Kindergarden