Voorstellen Docent: 

Incompany |  Voorstellen Docent Lisanne Postma

Even (opnieuw) voorstellen docent Lisanne Postma

Voorstellen-Docent-Lisanne-Postma

Hallo allemaal!

Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mezelf even voorstellen als docent. Ik heb namelijk al eerder voor Variva Edu Academy gewerkt en ben nu (heel leuk!) weer terug.

Ik ben Lisanne Postma, 30 jaar, gelukkig samenwonend met mijn vriend en dochter van inmiddels 10 maanden. Hiervoor heb ik gewerkt in de jeugdzorg en kinderopvang in verschillende functies. Daardoor heb ik op verschillende manieren kennis opgedaan in zowel onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg.

Na mijn werkervaring in de kinderopvang kreeg ik heimwee naar Variva. Ik vind lesgeven namelijk altijd zo leuk. Ik ben begonnen als docent en examinator. Een nieuwe uitdaging waarbij ik ook nog eens les geef bij een in-company traject. Dit is nieuw voor mij maar super leuk. De motivatie van de studenten is groot en we kunnen goed de verdieping in. Omdat we trots zijn op deze mooie samenwerking hierboven een leuke foto van de klas en mijzelf (links in de gestreepte trui).

Groetjes,
Lisanne

Voorstellen-Docent-Lisanne-Postma