Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
directeuren-komen-met-versnelde-opleiding-voor-nieuw-personeel

Voorstellen: Docent Lisanne Postma

Even (opnieuw) voorstellen docent Lisanne Postma

Hallo Allemaal!

Voor degene die mij nog niet kennen zal ik mezelf even voorstellen als docent. Ik heb namelijk al eerder voor Variva Edu Academy gewerkt en ben nu (heel leuk!) weer terug.

Ik ben Lisanne Postma, 30 jaar, gelukkig samenwonend met mijn vriend en dochter van inmiddels 10 maanden. Hiervoor heb ik gewerkt in de jeugdzorg en kinderopvang in verschillende functies. Daardoor heb ik op verschillende manieren kennis opgedaan in zowel onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg.

Na mijn werkervaring in de kinderopvang kreeg ik heimwee naar Variva. Ik vind lesgeven namelijk altijd zo leuk. Ik ben begonnen als docent en examinator. Een nieuwe uitdaging waarbij ik ook nog eens les geef bij een in-company traject. Dit is nieuw voor mij maar super leuk. De motivatie van de studenten is groot en we kunnen goed de verdieping in. Omdat we trots zijn op deze mooie samenwerking hierboven een leuke foto van de klas en mijzelf (links in de gestreepte trui).

Groetjes,

Lisanne

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet weergegeven. Velden met een ster zijn verplicht*

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]

Praktijkgericht

Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik werk ook!

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Variva Edu Academy
5.0
2018-05-14T17:30:29+02:00

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Praktijkgericht Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik […]
5
2
Variva Edu Academy