Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Speeddate afbeelding Kinderopvang Eskadee

Speed-dating bij Kinderopvang Eskadee

Speed Dating bij Eskadee

Kinderopvang Eskadee houd Maandagavond 8 april van 19:00 tot 21:00 een informatieavond over werken bij hun kinderdagverblijf.

Dat gaan ze informeel doen door middel van speed dating. Je kunt aan meerdere mensen binnen onze organisatie je vragen stellen en je CV achterlaten.

Er zijn meerdere functies beschikbaar op diverse locaties. De informatieavond is in Made op de Norbartstraat 55.

Wil je graag langskomen maar ben je niet in de gelegenheid dan nodigen we je graag uit om een open sollicitatie te sturen met je CV naar werving@eskadee.nl t.a.v. Marie-Jeanne. We zullen je dan nader informeren over de mogelijkheden

Wil je meer informatie over een opleiding Kinderopvang? Neem gerust contact met ons op of vraag een brochure aan.

Kinderopvang Eskadee

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet weergegeven. Velden met een ster zijn verplicht*

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]

Praktijkgericht

Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik werk ook!

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Variva Edu Academy
5.0
2018-05-14T17:30:29+02:00

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Praktijkgericht Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik […]
5
2
Variva Edu Academy