Vacature regio Utrecht
Gezocht: Buitenspeeltalenten
BSO Wijs!

Door BSO Wijs | 3 mei 2022 | Vacature regio Utrecht | Kinderopvang |
Vacature BSO Wijs

Wil je van buitenspelen je beroep maken? Dan is deze baan iets voor jou! Het enthousiaste team in Hagestein (locatie Hoef en Haag) is op zoek naar een aanpakker, een sportieveling, die van elke dag een feestje maakt en zin heeft om verder te bouwen aan deze (groei) locatie.

Wat-is-een-pedagogisch-beleidsmedewerker-coach

Klinkt natuurlijk leuk en aardig, maar wie zijn wij?

BSO Wijs! is een ‘BuitenSpeelOpvang’ waar kinderen het hele jaar mogen buitenspelen. Van verstoppertje spelen tot hutten bouwen en van insecten zoeken tot een vuurtje maken. Wij willen kinderen uitdagen, in beweging brengen en vooral ook héél veel plezier geven. 

En over jou…

Je hebt energie voor 10 en weet iedere keer weer leuke buitenspellen te bedenken en uit te voeren met kinderen. En als er dan iets onverwachts gebeurt, blijf je rustig. Je houdt er bovendien van om samen te werken in een team dat bijna alles zelf organiseert. En improviseren? Daar weet je wel raad mee. 

Dit bieden we jou

– Trainingen, opleidingen, studiereizen en coaching
– De leukste teamactiviteiten
– Een stoere outdoor outfit ‘van de zaak’
– Een salaris gelijk aan de CAO Kinderopvang

Tot slot nog wat praktische info

Het gaat om een baan voor de maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 – 18.30, of voor de dinsdag en donderdagmiddag. Tijdens studie- en vakantiedagen mag je lekker de hele dag buitenspelen, van 8.00 – 18.30. 

Kriebelt het al?

Stuur ons dan een mailtje met je CV naar vacature@bsowijs.nl

Of solliciteer via www.bsowijs.nl.

Reageren kan tot 23 mei 2022.

Vacature: BBL-BSO-Wijs