Amsterdam, Eindhoven, Den Haag, Rotterdam en Utrecht

logo Variva

085 90 22 955

info@variva.nl

5 locaties

logo Variva
Predicaat Goed voor Variva

Variva behaalt Predicaat GOED in rapport Onderwijsinspectie

In oktober heeft een uitgebreid onderzoek plaatsgevonden van de Onderwijsinspectie naar de kwaliteit van de opleidingen binnen Variva. Eenmaal per vier jaar vindt een dergelijk groot onderzoek plaats.

Standaard wordt beoordeeld of opleidingen al dan niet voldoen aan de eisen waaraan moet worden voldaan. Een organisatie kan voor één opleiding het predicaat “GOED” aanvragen als zij meent dat de opleiding boven de norm presteert.

Predicaat Goed

Wij hebben het predicaat GOED aangevraagd voor de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang omdat we dit zowel op onze opleidingslocaties verzorgen maar ook veel in company bij instellingen. De opleiding is, net zoals onze andere opleidingen, een verkort en versneld traject van één jaar. De onderwijsinspectie is enthousiast over de manier waarop wij deze trajecten vormgeven, met oog voor onze (groepen) studenten maar ook het werkveld. We hebben dus het predicaat “GOED” ontvangen! In hoofdlijnen wordt het volgende opgemerkt:

– Het onderwijsprogramma wordt met goed gewaardeerd omdat we praktijkgericht opleiden en dat zo vormgeven dat de student en het werkveld daar ook invloed op heeft;

– Er is sprake van een doordacht en uitdagend leerklimaat;

– Onze docenten begeleiden de studenten goed en er is een goed samenspel tussen de student – de beroepspraktijk en Variva.

Opleidingen

Natuurlijk zijn we erg trots op dit behaalde resultaat. In de eerste plaats omdat onze mensen dit verdienen maar ook omdat we zo een ‘good practice’ zijn voor een leven lang leren. Verkort en versneld opleiden met het predicaat goed van Variva is fantastisch nieuws voor een mooie toekomst in het onderwijs of kinderopvang voor de BBL opleidingen maar ook de (derde leerweg) deeltijdopleidingen.

Goede begeleiding

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Variva Edu Academy
5.0
2016-03-14T15:19:08+02:00

Corina Boerefijn

Onderwijsassistent

Goede begeleiding Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau. Corina Boerefijn Onderwijsassistent […]

Praktijkgericht

Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik werk ook!

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Variva Edu Academy
5.0
2018-05-14T17:30:29+02:00

Jaimy Lukassen

Facilitair werk / congiërge

Praktijkgericht Al ruim 3,5 jaar ben ik werkzaam als conciërge. Daarnaast heb ik in acht maanden mijn diploma tot facilitair medewerker / conciërge bij Variva behaald. De lessen zijn erg divers, leerzaam maar vooral praktijkgericht. Wat ik in de les geleerd heb, pas ik nu nog steeds toe in de praktijk. Zo heb ik er plezier van, maar de school waar ik […]
5
2
Variva Edu Academy