Variva Opleidingen biedt diverse opleidingen aan voor personen werkzaam in het onderwijs, of zij die in het onderwijs willen gaan werken. Wij zijn een kleine school maar zijn 'groot' geworden door het opleiden van onderwijsassistenten. Inmiddels zijn wij voor volwassenen die (willen) werken in een school de grootste en beste deeltijdopleider voor het beroep!

Opleiding Kinderopvang (verkort/deeltijd MBO niveau 3) Erkend door het Ministerie OCW (crebo 25486). De sector kinderopvang is een grote sector die ook veel mogelijkheden en kansen biedt als je graag voor kinderen werkt. 

De opleiding Pedagogisch Werk kinderopvang niveau 4 is landelijk vervangen door de opleiding "gespecialiseerd pedagogisch medewerker" (verkort/deeltijd MBO niveau 4) erkend Ministerie OCW (crebo 25484). 

Opleiding tot Medewerker facilitaire dienstverlening MBO niveau 2 (Conciërge). Als eerste in Nederland is Variva Opleidingen met een geheel nieuwe opleiding voor conciërges gestart! Dat doen we omdat we voorop lopen in het opleiden van onderwijs ondersteunend personeel op scholen in Nederland.