Stageplek onderwijsassistenten Basisschool de Springstok

Door Basisschool de Springstok | 19 mei 2022 | onderwijsassistent

Variva leverde ons dit schooljaar twee studenten. Zij lopen stage in groep 3 en daar leren zij veel.  Eén van de studenten wil nog wat ervaring opdoen als onderwijsassistent en daarna de pabo doen. De ander wil graag als onderwijsassistent door. Bovendien hebben wij een afgestudeerde Variva – onderwijsassistent in de school aangenomen. Samen kunnen we zorgen voor het onderwijs dat de kinderen verdienen. Wij vinden het fijn dat mensen al wat levenservaring hebben en echt samen willen kijken naar wat de kinderen nodig hebben. Collega’s zien de studenten van Variva graag, ze worden echt onderdeel van het team.

Mocht het jou ook leuk lijken om stage ervaring op te doen op de Springstok? Neem dan contact op met  onze stagebegeleider: s.louwris@despringstok.nl

Meer weten over onze MBO opleidingen? Bekijk ook eens:

Een-VOG-in-de-Kinderopvang-en-het-onderwijs

Achtergrondinformatie

De Springstok is een warme, groeiende en ondernemende school met ongeveer 170 leerlingen middenin de gezellige buurt De Pijp in Amsterdam. De school heeft een gemengde leerlingenpopulatie die een goede afspiegeling vormt van de buurt. In ons schoolgebouw zit ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang, waarmee we nauw samenwerken. De Springstok biedt een veilig schoolklimaat en maakt gebruik van de Positive Behavior Support (PBS)-aanpak. Ons onderwijs draait om het motto: denken, doen en ontdekken. We bieden eigentijds en kwalitatief goed onderwijs en hebben een passend aanbod voor alle leerlingen.

Het team is betrokken, enthousiast en werkt oplossingsgericht. Je zult prettig ontvangen worden door ons. We hebben een mooie mix van mannen en vrouwen. Er werken zo’n 25 mensen voor de school.

 We hopen je snel te zien op onze school!