BBL-werk/leerplek beschikbaar in Eindhoven en Maastricht bij Istia Kinderopvang

Door Istia Antroposofische Kinderopvang | 8 juni 2022 

Istia Kinderopvang biedt kleinschalig kinderopvang aan in een huiselijke sfeer voor kinderen van 0 tot 13 jaar bij diverse vrijescholen in Midden- en Zuid-Nederland. Wij bieden kinderopvang (0-4) , peuteropvang (2-4) en Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE), tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang (4-13 jaar) aan. Iedere locatie is uniek en ook ons aanbod is overal verschillend. Wil je meer specifieke informatie over een locatie kijk dan op www.istiakinderopvang.nl

Vacature-Kinderopvang-Istia

Istia Antroposofische Kinderopvang

In totaal hebben wij 15 locaties waar 185 medewerkers werken. Gemiddeld hebben wij per schooljaar 20 stagiaires (BOL en BBL) in onze organisatie werkzaam.

Wij bieden kinderopvang met als basis de Antroposofie. Het pedagogisch beleid van Istia Kinderopvang “aansluiten bij de ontdekkingsvreugde van het (kleine) kind” gaat uit van de gedachten dat een kind zelf wil ontdekken en leren. We stimuleren de vindingrijkheid en ontdekkingsvreugde door het aanbieden van een aantrekkelijke omgeving.

De ruimtes zijn gezellig, huiselijk ingericht, zodat een kind zich snel op zijn gemak voelt. We volgen het ritme van het jaar; de seizoenen vormen een belangrijk deel van ons werkplan. Elk seizoen heeft zijn eigen liedjes, spelletjes, activiteiten en jaarfeesten.

Heb je interesse om meer te weten te komen over onze visie op kinderen? Werk je graag met natuurlijke materialen? Ga je graag naar buiten en geniet je van de verschillende seizoenen? Kom dan kennismaken en wie weet ben jij wel onze nieuwe BBL-student.

Op dit moment hebben we een BBL-werkplek beschikbaar in Eindhoven en Maastricht.

Stuur een mailtje naar:

Maastricht: j.cremers@maastricht.istiakinderopvang.nl

Eindhoven: i.vandenboom@spildesterren.nl