Update m.b.t. corona-virus en maatregelen VARIVA 15 december 2020

door | dec 15, 2020 | Nieuws | 2 reacties

Nieuws | Corona-virus | Maatregelen Variva

Beste student (en andere betrokkenen bij ons onderwijs),

Naar aanleiding van het besluit dat tot 19 januari 2021 Nederland op slot gaat, scholen en kinderopvang sluiten,  informeren we jullie over de stappen die we naar aanleiding hiervan zetten in de periode tot 19 januari 2021. We hebben de volgende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de studenten hierdoor zo weinig mogelijk vertraging op zullen lopen.

Lessen:

De reguliere lessen worden, zoals we nu al uitvoeren,  tot 19 januari digitaal aangeboden.

BPV (stage):

Als je wel stage volgt of werkt (ook bij instellingen waar minder kinderen worden opgevangen dan normaal) dan kunnen de bpv- opdrachten en examens in overleg met de bpv instelling / werkgever op de normale wijze worden uitgevoerd.

Als je geen stage volgt of niet werkt i.v.m. sluiting van je bpv-instelling dan bieden we voor de bpv-opdrachten mogelijke alternatieven aan. Deze vind je in de studiemodule.

BPV-uren worden in de periode van de lockdown van 15 december tot 19 januari niet meegerekend voor de totale bpv-uren-eis. Dit moet wel worden opgenomen in je SLB-opdracht.

Specifieke informatie

Alle informatie vind je in de studiemodule, documenten – map: Laatste updates Corona. We maken hierin verschil of je in januari 2020 (of eerder) bent gestart met een opleiding, of per september 2020.

De maatregelen gelden voorlopig tot 19 januari 2021

Zoals eerder gecommuniceerd met de januari studenten: mocht het noodzakelijk zijn dan wordt de opleidingsperiode, na overleg met je docent en bpv, zonder kosten verlengd met drie maanden. Dit aanbod blijft staan als geen andere situaties voor verlenging van toepassing zijn en geldt nu ook voor de septembergroepen.

Ook in deze tweede lockdown geldt dat we in deze moeilijke periode er voor elkaar moeten zijn en samen gaan we ervoor zorgen dat het mogelijk is om een diploma te halen!

Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

We wensen al onze studenten en betrokkenen bij het onderwijs veel gezondheid en kracht!

Update-m.b.t.-corona-virus-en-maatregelen-VARIVA-15-december-2020