Inleveren eindbeoordeling

Ben je docent bij Variva en heb je een eindbeoordeling, bestemd voor de administratie en voor de student, Upload je eindbeoordeling dan hier.

LET OP:

 • Vul bij onderstaande velden de gegevens in van de student!
 • De student ontvangt dan automatisch een mailbevestiging met de eindbeoordeling. De student heeft op die manier meteen zijn slaagbevestiging in huis en krijgt informatie dat het certificaat doorgaans binnen 2 weken zal worden toegestuurd.

Inleveren Eindbeoordeling

Naam student(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  Akkoord eindbeoordeling(Vereist)

  Wat studenten zeggen

  Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

  Mijn naam is Arlinda, 46 jaar en moeder van 2 dochters van 17 en 21 jaar, afgelopen jaar heb de studie pedagogisch medewerker kinderopvang gevolgd bij variva, ik heb dit als erg positief ervaren.

  Door onder andere het maken van een goede planning heb ik alle stappen van de studie kunnen doorlopen en heb ik mijn opleiding in 1 jaar met een goed resultaat kunnen afronden en heb ik mijn diploma behaald, met als resultaat dat ik nu de leukste baan heb die er is!

  Variva is altijd bereid geweest om in alle opzichten mij goed te begeleiden met de opleiding door bijvoorbeeld mee te denken met de opdrachten die je moet doen voor je stage en examens. Variva is laagdrempelig en erg toegankelijk.

  De schooldagen waren heel leerzaam en e r was een ongedwongen sfeer waardoor het leren leuk was. Al met al kijk ik terug op een leuk,  leerzaam en fijn jaar.