Aanvraagformulier verlenging 

VOLG JE EEN bijsCHOLING OF POST-MBO OPLEIDING EN wil je de opleiding met 6 maanden verlengen?
Vul dan hier je aanvraag in.

LET OP:

  • Verlengingsaanvragen kunnen alleen worden aangevraagd in de laatste 2 maanden van je opleiding (oftewel op zijn vroegst 2 maanden vóór de einddatum van je bpv-overeenkomst). Aanvragen die binnenkomen buiten de toegestane termijn van 2 maanden, worden niet in behandeling genomen.
  • Per student kan slechts eenmaal een verlengingsaanvraag worden ingediend. Zorg ervoor dat je de extra studietijd goed benut door het maken van een duidelijke studieplanning voor de resterende onderdelen.

Wat studenten zeggen

Ik heb veel geleerd bij Variva. Door de goede begeleiding van alle docenten heb ik mijn diploma behaald met een prachtig eindresultaat! Het was een jaar van hard werken. Gelukkig gebeurde dit in een ontspannen gezellige sfeer. Als student ervaarde ik dat de docenten naast me stonden. De opleiding bij Variva is van hoog niveau.

Mijn naam is Arlinda, 46 jaar en moeder van 2 dochters van 17 en 21 jaar, afgelopen jaar heb de studie pedagogisch medewerker kinderopvang gevolgd bij variva, ik heb dit als erg positief ervaren.

Door onder andere het maken van een goede planning heb ik alle stappen van de studie kunnen doorlopen en heb ik mijn opleiding in 1 jaar met een goed resultaat kunnen afronden en heb ik mijn diploma behaald, met als resultaat dat ik nu de leukste baan heb die er is!

Variva is altijd bereid geweest om in alle opzichten mij goed te begeleiden met de opleiding door bijvoorbeeld mee te denken met de opdrachten die je moet doen voor je stage en examens. Variva is laagdrempelig en erg toegankelijk.

De schooldagen waren heel leerzaam en e r was een ongedwongen sfeer waardoor het leren leuk was. Al met al kijk ik terug op een leuk,  leerzaam en fijn jaar.