Dag van de pedagogisch medewerker – 10 % korting op kinderopvang bijscholingen

Vandaag is het de derde donderdag van september; de dag van de pedagogisch medewerker!

Een bijzondere dag in de wereld van de kinderopvang, waarop we onze waardering uitspreken voor de toegewijde professionals die dag in dag uit werken aan de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

10 % korting kinderopvang bijscholingen

Pedagogisch medewerkers spelen een belangrijke rol in het helpen vormgeven van de volgende generatie. Hun geduld, empathie en toewijding maken een blijvend verschil in het leven van kinderen en dragen bij aan een gezondere, inclusievere en beter opgeleide samenleving. Ze zijn de sleutel tot een veilige, stimulerende en liefdevolle omgeving waarin kinderen kunnen groeien en leren.

10% korting op alle kinderopvang bijscholingen

Bij Variva vinden we de professionele ontwikkeling van pedagogisch medewerkers erg belangrijk. Daarom bieden we vanaf 21 september t/m 21 oktober 10% korting op al onze bijscholingen in de kinderopvang.

 

Voorwaarden

  • Je dient je in te schrijven tussen 21 september 2023 en 21 oktober 2023 om in aanmerking te komen voor de 10% korting. De korting wordt automatisch toegepast.
  • Je dient in 2023 te starten met de scholing.
  • Je dient voor alle bijscholingen deel 1 en deel 2 van het inschrijvingsformulier voor 21 oktober 2023 te hebben ingevuld.
  • Voor de post-mbo opleiding Pedagogisch Coach, dien je je voor 5 oktober 2023 in te schrijven om in aanmerking te komen voor de 10% korting. Deel 1 en deel 2 van het inschrijvingsformulier moet ook voor 5 oktober 2023 ingevuld zijn.

Bijscholingen in de kinderopvang

Onze bijscholingen zijn er om pedagogisch medewerkers te helpen hun kennis en vaardigheden te vergroten. De korting geldt voor de volgende bijscholingen in de kinderopvang:

De korting geldt ook voor de Post-mbo opleiding:

Let op: schrijf je voor 5 oktober 2023 in om in aanmerking te komen voor de 10% korting!

Wij willen alle pedagogisch medewerkers bedanken voor hun inzet en toewijding aan de kinderen. Jullie maken een verschil in de levens van de kleintjes de aan jullie zorg zijn toevertrouwd. Bij Variva blijven we toegewijd aan het ondersteunen van jullie groei en ontwikkeling, zodat jullie nog beter kunnen bijdragen aan de kinderopvangsector.